Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews RSS Feed

hallo. sinds 2 jaar heb ik deze molen in gebruik en behoorlijk intensief.3 keer per week word hij ge ...
jul 3, 2019
Roelarie Onderlijnmaker
Geweldige uitvinding van perfecte kwaliteit.
apr 19, 2018

Meerval Haken 

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 5.49
  0 1 2 3 4 (0)

  Ultra-scherpe, lichte malhaken met een gelast oog. Ideaal voor verticale jigging en subfloat rigs. Gemaakt van Japans staal van hoge kwaliteit.In de MADCAT® A-STATIC uitvoering: antistatisch, met rubber bedekt - om het elektrische veld dat meerval doet schrikken te minimaliseren.Opmerking: de rubberen coating kan tijdens gebruik slijten

  € 5.49
 • € 8.49
  0 1 2 3 4 (0)

  Ultra-scherpe en super sterke dreggen. Gemaakt van Japans staal van hoge kwaliteit. In de MADCAT® A-STATIC uitvoering: antistatisch, met rubber bedekt - om het elektrische veld dat meerval doet schrikken te minimaliseren. Opmerking: de rubberen coating kan tijdens gebruik slijten.

  € 8.49
 • € 8.99
  0 1 2 3 4 (0)

  De kleine hulphaak gaat door de snuit van de dode aasvis en laat de hoofdhaak volledig bloot, voor een hogere aansluitingskans. Gemaakt van Japans staal van hoge kwaliteit. Ultrascherpe. In de MADCAT® A-STATIC uitvoering: antistatisch, met rubber bedekt - om het elektrische veld dat meerval doet schrikken te minimaliseren.Opmerking: de rubberen coating...

  € 8.99
 • € 9.49
  0 1 2 3 4 (0)

  Populaire, klassiek gevormde meervalhaken. Gemaakt van Japans staal van hoge kwaliteit. Ultrascherpe. In de MADCAT® A-STATIC uitvoering: antistatisch, met rubber bedekt - om het elektrische veld dat meerval doet schrikken te minimaliseren. Opmerking: de rubberen coating kan tijdens gebruik slijten.

  € 9.49
 • € 9.99
  0 1 2 3 4 (0)

  Ultrascherpe stingerhaken met een gelast oog en twee kleine bevestigingshaken. Voor (groot) zacht kunstaas. Gemaakt van Japans staal van hoge kwaliteit. In de MADCAT® A-STATIC uitvoering: antistatisch, met rubber bedekt - om het elektrische veld dat meerval doet schrikken te minimaliseren. Opmerking: de rubberen coating kan tijdens gebruik slijten.

  € 9.99
Toont 1 - 5 van de 5 items