Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews RSS Feed

Roelarie Onderlijnmaker
Geweldige uitvinding van perfecte kwaliteit.
apr 19, 2018
Avid Exodus Rods
Vorige

0
0/5 - 0 beoordelingen
Volgende

Avid Exodus Rods

€ 59.95 incl. BTW

Meer informatie

Exodus Hengels
De Exodus Rod-reeks van Avid Carp biedt uitstekende prestaties, uitstekende kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Exodus-hengels zijn gebouwd op een lichtgewicht carbon blank met hoge modulus en afgewerkt met een 3k-weefsel om ze DE best presterende te maken, evenals de uitziende hengels die beschikbaar zijn voor mensen met een beperkt budget.
In het assortiment vind je een 10ft 3lb hengel, die perfect is voor stalking en klein water vissen, 12ft hengels in 3lb, 3.25lb & 3.5lb, en een gecombineerde Spod & Marker hengel.
Alle Exodus hengels zijn afgewerkt met dezelfde hoogwaardige fittingen, subtiele grafische afbeeldingen, lasergeëtste butt caps en hoogwaardige carbon, dus kwaliteit hoeft niet langer tegen een prijs te zijn.
Exodus-hengels hebben een heldere gietactie en snel herstel, dat tot nu toe alleen op hengels is gevonden die tweemaal zo duur zijn, terwijl de actie van vissen reageert en vergevingsgezind is, zelfs onder de hengeltop waar de meeste lossers plaatsvinden.

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Voeg recensie
Captcha