Merken

Laatste Product Reviews RSS Feed

DB Feeder Topjes
Prachtige toppen. Netjes afgewerkt. Passen precies in mijn feederhengels. Voor een mooi prijsje.
feb 15, 2024
DB Feeder Topjes
Prima topjes en op maat geschuurd voor mijn feederhengel. Bovendien een leuke prijs. Zeer tevreden ...
feb 3, 2024
Fox Horizon X3 Full Cork Handle
Mooie hengel super afgewerkt, kwaliteit van FOX. Speciaal bij me thuis afgeleverd door hengelsport H ...
dec 23, 2022
hallo. sinds 2 jaar heb ik deze molen in gebruik en behoorlijk intensief.3 keer per week word hij ge ...
jul 3, 2019
Roelarie Onderlijnmaker
Geweldige uitvinding van perfecte kwaliteit.
apr 19, 2018
Proline Compact RVS Rod-Pod

Proline Pro series RVS Rod-Pod 3.0

Deze MK3 Proline Rod-Pod voelt in alle opzichten een stuk degelijker aan dan de vorige versie

Meer details

€ 325.00 incl. BTW

Meer informatie

Proline Compact RVS Rod-Pod

De Compact Rod Pod MK3 heeft een transportlengte van 65cm en een gewicht van 4,5kg. De Rod Pod is op veel plaatsen inzetbaar en gemakkelijk naar het water te transporteren. Wat betreft de kwaliteit van het roestvrijstaal zijn echter geen enkele compromissen gemaakt!

De Compact Rod Pod MK3 is standaard uitgevoerd met een massieve buzzerbar voor 3 hengels. Hij is verstelbaar waar hij dat moet zijn en de andere punten zijn gefixeerd, zodat je de schroeven ook niet kan verliezen. Hij wordt geleverd in een luxe draagtas waarin alle onderdelen perfect beschermd worden. In de draagtas is meteen rekening gehouden met het opbergen van eventuele verlengpoten. Daarbij kan je ook je optonics inclusief Rod Holders gewoon op je buzzerbars geschroefd laten zitten. Dit maakt het opzetten van deze Rod Pod aan de waterkant een stuk sneller en eenvoudiger.

De Complete Kit van de Compact Rod Pod MK3 is de compleet geleverde versie. Naast de Compact Rod Pod MK2 ontvang je ook twee RVS verlengpoten van 60cm en drie RVS Rod Holders. Hiermee heb je een rod pod waarmee je in alle situaties uit de voeten kan. Door zijn compacte vormgeving is hij op veel meer plaatsen inzetbaar en een stuk gemakkelijker te vervoeren.

Speciaal voor de buitenlandse visserij is er ook en Buzzerbar Set voor 4 hengels beschikbaar. De Compact Rod Pod MK3  is vooral ideaal als je de hengels recht naar voren wilt vissen. Wil je de toppen wat hoger vissen, omdat je bijvoorbeeld over een wierbed moet vissen of je op lange afstanden ligt te vissen, dan is de Complete Kit een aanrader. Deze wordt namelijk geleverd inclusief 60cm verlengpoten, zodat je de hengels schuin omhoog kan vissen. De Compact Rod Pod staat door zijn vormgeving en gewicht als een huis, je dient hem dan ook niet in de grond te verankeren. Ben je op zoek naar een Rod Pod waarmee je jaren vooruit kan, kijk dan naar de Compact Rod Pod.

De Compact Rod Pod heeft de volgende eigenschappen:

  • Gefabriceerd van hoogwaardig kwaliteit RVS
  • Zeer stabiel
  • Schroeven voorzien van anti-spring veer
  • Centraal gedeelte uitschuifbaar van 60 tot 90 cm
  • Geleverd met 4 uitschuifbare banksticks (30 > 50 cm)
  • Geleverd met luxe draagtas
  • Gewicht: 4,5 kg

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een keer een onderdeel van je Rod Pod verliest aan de waterkant. Omdat het gebruikte RVS van een dermate hoge kwaliteit is dat je een vissersleven met deze producten kan blijven vissen, bieden we ook een aantal reserveonderdelen aan. Zo loop je nooit het risico dat je rod pod onbruikbaar wordt. Los verkrijgbaar zijn alle uit- en afschroefbare onderdelen zoals: banksticks, schroeven, optonic kopjes. Ook zijn de losse buzzerbars verkrijgbaar voor de Stainless Steel Rod Pod. Sommige jongens kiezen ervoor om namelijk een setje in te korten, zodat ze de hengels mooier bij elkaar kunnen vissen. Tot slot zijn ook de tassen van beide rod pods los verkrijgbaar, mocht deze in de loop der tijd een keer zoek raken of kapot gaan.

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Voeg recensie
Captcha