Merken

Aanbiedingen

Laatste Product Reviews RSS Feed

Roelarie Onderlijnmaker
Geweldige uitvinding van perfecte kwaliteit.
apr 19, 2018
ESP Tungsten Loaded soft

ESP Tungsten Loaded soft

Tungsten Loaded is een zware zinkende gecoate vlecht met een ultrasterke Dyneema-kern. Sinds de lancering in 2015 wordt het algemeen beschouwd als de best gecoate hooklink die beschikbaar is.

Meer details

€ 12.25 incl. BTW

Meer informatie

De taaie, matte camo-wolfraamcoating zakt zwaar en trekt gemakkelijk uit en is bestand tegen scheuren op knopen. Rechtzetten zonder te stomen. De superkrachtige Dyneema-kern heeft een haalbare knoopsterkte van meer dan 30 pond.
Deze zachte versie is perfect voor subtiele presentaties met haakaas, zoals kleine boilies en noten. Uitgebalanceerd of drijvend aas in combinatie met de inherente soepelheid van de vlecht zal helpen de rig perfect te laten zakken terwijl het aas nog steeds weg van de lead wordt geduwd.
De semi-stijve versie is uitstekend als een all-round gecoate hooklink. In combinatie met grotere haken en boilies is het nog steeds onbuigzaam genoeg om het aas van de leiding weg te duwen voor een optimale rig-efficiëntie en is het ook een uitstekende giek voor scharnier- en Ronnie-platforms.
Verkrijgbaar in gedempt camouflage, weedy groen, camo bruin en choddy slib. Geleverd op een 10 meter lange ontwerperspoel voor de populaire tackleboxen.
Geprobeerd, getest en geperfectioneerd in samenwerking met Terry Hearn.

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Voeg recensie
Captcha