Merken

Laatste Product Reviews RSS Feed

Roelarie Onderlijnmaker
Geweldige uitvinding van perfecte kwaliteit.
apr 19, 2018
ESP Tungsten Putty

0
0/5 - 0 beoordelingen

ESP Tungsten Putty

€ 9.60 incl. BTW

Meer informatie

Optimale dichtheid betekent dat precies de juiste hoeveelheid kan worden gevormd rond een wartel of haakverbinding om efficiënte boormechanismen te bieden voor het balanceren van pop-ups op een verscheidenheid aan presentaties. De kleefeigenschappen van de plamuur zorgen ervoor dat het op zijn plaats blijft op de gietvorm en tijdens gebruik en het enigszins uithardt in water voor een uitstekende duurzaamheid. De inherente elasticiteit maakt de putty gemakkelijk te vormen en met elke relatief harde putty wordt het kneedbaarder als het wordt opgewarmd in de handen of dit proces kan worden ondersteund in koude omstandigheden met warmte van een lichter of warm oppervlak.
Voor het beste resultaat knijpt u een kleine hoeveelheid stopverf af en kneedt en stretcht u om kneedbaarheid en hechting te verbeteren. Eenmaal gegoten rond een wartel of haakverbinding, kunnen kleine hoeveelheden voorzichtig worden afgesneden met een schaar om kritisch uitgebalanceerde rig-presentaties te verkrijgen.
Verkrijgbaar in onkruidgroen, camo bruin en choddy slib zodat de stopverf kan worden gematcht met het meerbed of de verschillende kleuren kunnen worden samengevoegd om een ​​multi camouflage stopverf te creëren. Geleverd in handige kleine 'tackle box friendly' schroefpotten met 25g putty

Beoordelingen (0)

Nog geen beoordelingen voor dit moment.


Voeg recensie
Captcha